Post by propabwebrame on Mar 7, 2022 1:15:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch tokeni ▞▞▞
▞▞▞ Aces of the Luftwaffe 2022 version ▞▞▞
Vrlo zarazna, ali teško. Nisam siguran trebam li deinstalirati
Krumpir
Prva razina bila je laka i predvidljiva. Zapeo na petlji ponovnog pokretanja kada započne druga misija. Popravi plz.
Igra prekida katastrofa
Poglavlje 2 misija 2 je tako teška
Igra se ruši pri pokretanju, nepoznat razlog, korištenjem Samsung Galaxy Note 3 na Androidu 4.3 dionice
Nevjerojatna, izazovna igra. Definitivno podcijenjeno.
Molim vas dajte mi još novčića
Oglas je besramno velik.
Odlično
Igranje igrice. Treba više resursa sustava od FF 7...
Aces of the Luftwaffe Аркаде ggm
Aces of the Luftwaffe آرکید rkce
Za mene je ova igra prelaka. Mogu pobijediti prvog i drugog šefa za manje od 2 minute i nema smisla kupovati križeve. O da, ako kliknete na paket za kupnju kovanica i vratite se sa zaslona punjenja, to će odnijeti dodatke bez kupnje bilo čega.
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds Edukacyjne rss
predobro
inače imam visoke ocjene za sjajne igre koje plaćam.. Ali upravo sam zamijenio svoj nexus7... Počela igra govorila je da obnavlja moju kupnju... Još uvijek ima oglase. I izgubio sam svu svoju igru, podržava Google ali... Ne spremanje u oblak. Deinstaliranje... Bio sam kod zadnjeg šefa, s gotovo svim otključanim. Cloud spasi momci... Cloud spasi! I obnoviti kupnje bilo bi lijepo.
Apsolutno nevjerojatno, igrao sam ovo više od 3 puta i nikad nije dosadno. Šefovi daju sjajan začin igri. Volim to
Асы Люфтваффе Аркады rxqs
Th
Igra je jednostavan bezumni pakao od metaka. Uživao sam u početku, ali sada se samo ruši prilikom otvaranja, pokušao ukloniti i ponovno instalirati, ponovno se diže, ništa ne radi samo se baca kući i kaže da je as stao. Ocijenio bih ocjenom 4, ali gdje to neće raditi, jako me razočaralo.
Volim igru, ali ne prati moj prst kada pomičem avion. Tako da ga stvarno ne mogu igrati. Molimo popravite
Aces of the Luftwaffe আর্কেড umbt
Zabavno je, ali nakon nekog vremena postaje dosadno. Znam zašto to tako otežavaju jer žele da otkupiš kredite.Hej, svi želimo zaraditi, samo nemoj da izgubimo interes prije nego što kupimo..
Debeo debeo on
Dobra igra! Konačni šef je bio težak, sve što trebate je Zvijer i maksimizirajte štetu i zdravlje, ali mislim da bi trebalo biti više šefova. Dosadno mi je samo se boriti s istim šefovima. Možete li napraviti kao beskonačnu razinu ili nešto, molim vas. Stvarno mi nedostaje ova igra, ova igra je bila moje djetinjstvo
1. razina je bila vrlo laka. Nakon toga težina se eksponencijalno povećala. Kontrola prstima na zaslonu bila je loša, spora i slabo reagirala.
Trebalo mi je više od 20 pokušaja samo da pobijedim prvu misiju. To je ludo smanjiti poteškoću i dobiti 5 zvjezdica koje zaslužujete
Ova igra je sranje. Grafika je loša i kvarna je kao dovraga na mom Note 3
Koristim note3 i nakon završene instalacije igra se ne može pokrenuti
Samo za one koji razumiju teške igre. Ali apsolutno se može pobijediti.
Dobro je samo promijeniti zdravstvenu anamiju
Volim ovo igrati na svom telefonu i tabletu, ali čini se da se ne sinkronizira. Propuštam li nešto? Ako nije potrebno ga je dodati.
Podaci igre su se izgubili na meni dva puta. mogu ići ipak to opet popravi i dat ću pet zvjezdica
Samsung s dous 2 Ne otvara se bilo kada, popravite greške za višu ocjenu
Ova je igra imala potencijala, ali su kontrole pokvarile, čineći avion potpuno nekontroliranim kad god bi učitao novi oglas do kraja trenutne razine, u osnovi ga je učinilo nemogućim za igranje. Kad bi uzeli oglase na zaslonu za reprodukciju, ili barem popravili probleme s kontrolom kada se učita novi oglas, volio bih pokušati još jednom.
Olakšajte
Da, ovo je stvarno dobra igra koju sam igrao nekoliko dana koja izaziva ovisnost, i morao sam promijeniti svoj komentar
Ova igra se ne otvara na mom telefonu. Pokušao sam 2 puta instaliranjem i onda nestati. Bio sam jako zainteresiran da nabavim ovu igru, ali... Loša sreća za mene.
Ne mogu otvoriti igru na svom telefonu S2 plus.. Molim pomoć
Dodajte još aviona molim
Najboljaaa
Sviđa mi se ova igra
Jako je teško pobijediti šefa u fazi 3 i 4. Pokušao sam toliko puta, ali nemoguće je!
Sjajna igra, ali se smrzava između razina i ne dopušta vam da prijeđete na sljedeću. Ispravite greške
Preteško je biti zabavno!
Oglasi pokrivaju cijeli vrh zaslona i ne možete vidjeti svoj avion jer vam je pod prstom
Aces of the Luftwaffe Arkadne igre zjs