Post by propabwebrame on Mar 7, 2022 1:28:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roblox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roblox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečné kryštály hack ▞▞▞
▞▞▞ Roblox 2022 version ▞▞▞
Kedy konečne zapnete rbx??
Je To zalegovane ale vlohy
Nemôžem sa znova pripojiť, aj keď moja WIFI je silná, tiež mám dobré internetové pripojenie. Opravte tento problém čo najskôr.
Aplikácia je dobrá. Hrám ju s priateľmi...ale má aj chyby: 1. Hra sa buguje na mojom telefóne (chápem nemám niaky nový telefón ale môj ešte starší telefón zvládal každú hru). 2. Na počítači je lepšie robiť postavy, sú tam veci, ktoré sa jednoducho na telefóne nedajú robiť. 3. Roblox Studio by mohlo byť aj na telefón lebo sú aj ľudia, ktorí by radi urobili ďalšiu hru v Robloxi ale nemusia mať počítač. Poprosila by som vás o tento nový update. Mohlo by to zmeniť u viacerých názorov k lepšiemu.
Najlepšia hrá
Stale sa vypina
Bolo mi hacknutých viac ako 250 000 Robuxov, z ničoho nič sa hovorilo, že ten istý účet bol spustený a keď som odišiel, môj Robux viedol z 250 342 na 342 a neskôr môj preukaz nefungoval! Vložil som do neho svoj Gmail a všetko predtým, a napriek tomu sa objavila chyba alebo to skúste znova! To je neprijateľné najmä pri tak úspešnej hre, ako je táto! To bolo veľa mojich peňazí vyhodených do odpadu a všetky moje rodiny, priatelia a priatelia tiež!! Dúfam, že dostanem odpoveď a aktualizáciu na môj účet!
Ako hrozná hra lebo ma tam furt scamujú o účty a to ani nikomu som nepovedala svoje a dávam si veľmi silné heslá tak nechápem prečo ma furt scamú o účet a to som si tam aj investovala peniaze aby som mala robuxi a na jednom účte (CoconatMe123 ) som tam mala 400 robuxov a vela jazdit petou v adopt me ale aj tak ma niako scamli
Páči sa mi táto hra, ale všetko, čo je slušné, stojí ROBUX, za ktorý musíte zaplatiť IRL, čo je nepríjemné, ak ste neplatiaci hráč
Opravte too plss chem si zahrat zo SESTROUU 0 stars NEODPORUCAM 😭😭😭😡😡😡
Aktualizácia: Stále milujem hru, ale sú tu nejaké problémy, ktoré ešte nie sú vyriešené a problém je teraz v tom, že padá častejšie ako zvyčajne, aj keď len upravujem svoj avatar, okamžite spadne. Prajem si, aby ste to mohli čo najskôr opraviť ako je to možné, pretože čím dlhšie to trvá, tým viac zlyhaní príde
Roblox Adventure eboe
Roblox is the ultimate virtual universe that lets you create, share experiences with friends, and be anything you can imagine. Join millions of people and
Roblox, je skvelý 👍. Ale je tu toľko chýb a závad, ktoré sú šťastím nielen pre mňa, ale aj pre všetkých mojich priateľov a stále je to skvelá aplikácia, pretože milujem veľa hier ako bloxburg a brookhaven, ale hnevá ma, keď sa vyskytnú závady
Je to dobrá hra len teraz sa updaptuje🥺
Na mobil na prdel
Raz som sa odpojil po tom, čo som porazil šéfa v "zážitku", takže som musel bojovať proti šéfovi ZNOVA a dostal som nápad, že ma "skúsenosť" nenávidí. Ale inak je to úžasný "zážitok" plný širokej škály "ľudí". A áno, kritizujem Apple za to, že je to viac zážitok ako hra.
Super aplikácia ale hrať sa dá lepšie na pc
Hra je skvelá, ale práve teraz sa vyskytla chyba, keď kedykoľvek kliknem na hru, ktorú si chcem zahrať (napr. prasiatko, Brookhaven, Royal High, atď.) Vždy sa mi odpojila hra a ozvalo sa „zlyhanie pripojenia k serveru“ môj internet je skvelý, takmer všetky bary, takže nie som si istý, v čom je problém. Inak hra je super!
Hra je naozaj zábavná a navyše ju môžete hrať so svojimi priateľmi, no skúsil som ju stiahnuť, ale nenačítava sa, tak som to robil znova a znova a bolo to úplne v poriadku a je to 5 hviezdičková hra, zatiaľ čo grafika su vysvietene a normalne hram ked sa nudim tak yh.
Na tvojom mieste by som si túto hru nestiahol, je tam veľa hackerov a zdá sa, že vývojári to ignorujú. a tiež rozloženie ovládania je zo všetkých najhoršie
Najlepšia hra
Skvelá hra, ale zaberá príliš veľa miesta. Neviem, ak obchody Google Play robia niečo pre neustále odinštalovanie a opätovnú inštaláciu, ale musím to každú noc odinštalovať, aby môj telefón fungoval. Viem, že môj telefón má veľa iného úložiska, ale ak máte v telefóne málo alebo nič, aplikáciu si budete môcť ponechať v telefóne.
I dont chcem nový roblox prosím dont aktualizovať ho 😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😔😔😔😔😔😥😥😥😥😥😩😩😩😩😩😭😭😭😭😭😞😞😞😞😞😱😱😱😱😱😰 😰😰😰😰👹👹👹👹👹👺👺👺👺👺👿👿👿👿👿😤💘💕
Zakaždým, keď sa pokúšam pripojiť pomocou údajov, hovorí, že pokus o pripojenie zlyhal
Super hra najme brookhaven mam tam 2-krat vip, music a neviem co, proste super
Roblox Robutek. Roblox Robutek ... Můžete sdílet hry, filmy, TV pořady a zápasy s více lidmi: Android: goo.gl/s9D6Mf iOS: goo.gl/nXnxyN.
Táto hra je skvelá pre malé deti alebo dospelých. Nepotrebuje žiadne súkromné informácie. Ak by som mohol dať viac ako 5 hviezdičiek, tak by som. Ale mám jeden problém... niekedy ma to odhlási, aj keď som to neurobil. Prosím opravte to!
Odporúčam túto hru je veľmi dobrá sťahujte sú hneď, nikdy som nevidela takú úžasnú hru🥰😍🥳🤪
Suuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milujem túto hru!! je to táááák zábavná a môžete hrať, čo chcete! ale nemôžete hrať jednu hru, pretože stojí robux. ale môžete ju získať, ak máte robux! v hre je toľko vecí zadarmo obchod s avatarmi! A v roblox môžete byť čímkoľvek, kým chcete byť! Dúfam, že tento komentár vám pomôže naplno😊😀
Dôvod, prečo dávam tejto aplikácii 2 hviezdičky, pretože všade, kam idem, zaostáva a je rozmazaná, opravte tento problém
Roblox Adventure eboe
Skvelá hra, ale príliš veľa chýb a strašný filter chatu, tak dlho neopravovali poruchu fotoaparátu a je to veľmi nepríjemné, neustále cenzuruje tie najnáhodnejšie slová.
Stratil som ucat koli 2 step verfy VYMAZTE TO!
Neviem to ani hrať!! Stiahol som si to, prihlásil som sa a povedal som: "Nemôžem sa pripojiť k serveru" a mám naozaj dobrý internet!! Prosím, opravte oneskorenia
Moje 9 ročné dieťa miluje túto hru. Nie som si istý, či dostane presne to, čo má robiť. Ale rada robí veľa avatarov a robí nejaké mapy a veľmi ju to baví. Aplikáciu má asi 2 roky a sú tam nejaké reklamy, ale vie, že ich nemá sťahovať a ja len dám kód do telefónu niekedy aj na reklamy, musíte si to pozrieť 30 sekúnd, potom sa na nich objaví X takže môžete ukončiť reklamy a pokračovať v hre. Musím povedať, že jej reklamy nevadia.
(upravené moje hodnotenie) páčilo sa mi to, teraz to nenávidím. ak vám nováčik povie, aby ste šli domov. Pepole boli kedysi značné, teraz im už neverím vôbec.
som mal svoj login a teraz hovorí wait že to píše error ako 2 hviedy
Najlepšia hra v robloxe je divoká savana odporúčam. Je to roleplay môžete tam hrať za leva,leoparda,geparda,zebru,aj za vtákov a mnoho ďalších.Takže odporúčam si roblox stiahnuť😎🐆🦁🦓🐃🦒🦅🥩🥥
Super apka ale bolo dosť ťažké kúpiť kravatu robuxi
Ver mi, milujem hru, ale vždy, keď ju urobím, zaostáva a má problémy, ako keď ju hrám, zastaví sa na 10 minút a potom ma nechá odísť a tiež keď sa pokúsim napísať správu, nedovolí mi to, takže neviem, čo je deje
Next Roblox - Tričko s potlačou - white/biely za 26,00 € (31. 10. 2021) s dodaním zadarmo na Zalando.
Dobrá hra ale dosť seká.
Manažér, čo robíte Všetci mobilní hráči nedokážu zapnúť Roblox. Porozmýšľaj o tom. A povedal som, že NEMÁŠ MYSEĽ
Hra sa mi páči, ale kedykoľvek som sa pokúsil kúpiť Robux za 4,99 dolárov, nedalo mi rubux a povedalo, že jeho platnosť vypršala, ale stále si vzal peniaze
Nwm no veľa vecí sa musí opraviť
Roblox naozaj nefunguje dobre. Stále ma to vykopáva a hovorí, že roblox nefunguje. Opravte to čoskoro. Vďaka!
Cover fai da te Simulazione rqkf
Je to dobra hra ale kim si kupia robuxy ukradnuty ucet:.:debilina
Roblox prosím pridajte anticheat, pretože niektoré deti sa stále pripájajú k môjmu účtu a odhlasujú ma a menia moje heslo.🤬🤬