Post by tociguarunsa on Mar 9, 2022 15:53:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Machino go: svjetska pustolovna igra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Machino go: svjetska pustolovna igra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnogo kristala ▞▞▞
▞▞▞ Super Machino go: svjetska pustolovna igra 2022 version ▞▞▞
Igrao 2 minute i već je dosadno, nije zabavno
海洋歡樂消 (Ocean Blast) 休閒 cnjy
Sve korake su mi jasni, ali ne mogu vidjeti nijedan korak nakon ažuriranja. Molim za poboljšanje....
Ovo je najbolja igrica Mario koju sam pronašao, ali prsti ti lako skliznu s tipki i tako frustrirajuće zeznu tvoju igru
nevjerojatna igra, ali kada sam stigao do zone 7-4 on ne može nikad preskočiti zid..!!
Supermachino
Postoji problem u fazi 7-4 da je nemoguće skočiti tako da je razočaravajuće da još uvijek ne mogu shvatiti trebam li igrati ovu igru
Ne Mario, nego dobra imitacija.
Sranje je kurac!Razljutio me
Ne
Trebam te da popraviš grešku u igri kada se spremam boriti sa šefom, ekran je čudan jer ne mogu vidjeti šefa.
Loša igra treba poboljšati
Uživati
Dosadna igra
Super Machino go: мир приключенческих игр Приключения ovq
Najbolja igra u žanru Mario. Kontrole su super. Igra ima lake i teške razine. Vrlo dobra grafika... Nadam se da ću uskoro vidjeti nove razine... Svidjelo mi se do kraja i želim igrati više razina. Predlažem da se uvede koncept skrivenih svjetova i tajnih puteva.
Presloženo što bi trebalo biti jednostavno kao...
Ukrali su glazbu od Super Mario Bros...
Lijepa aplikacija
Ova igra nije dobra
Završio sam sve misije. Ažurirajte nove izazove.
بازی خوبی است
Sretan sam
Super Machino Go : 월드 어드벤처 게임 어드벤처 iub
Jako mi je drago igrati ovu igru😆😆😆😆😆😆
Bilo je zabavno
Super Machino Go : 월드 어드벤처 게임 어드벤처 iub
Upravo sam sada u Reichu igra
Volim ovu igru. Osim što sam se toliko zabavio da sam nastavio igrati umjesto da odem u krevet. Ali volim to. Sjajna igra poput igranja Maria. Hvala 💜💜💜💜💜💜
NIJE ZA DJECU. Za igru se kaže da je prikladna za 3 , no prikazani oglasi su nasilni i jezivi.
Lijep
Dobra igra, ali zaustavljanja na kraju svakog zaslona moraju se vratiti u Play Store da bi započeli sljedeći zaslon.
Nije upotrebljivo
Ovu igru je prilično teško pobijediti, ali nemojte je uspoređivati s Mario Brothersom. Pogotovo se opet vraćam jer sam prilično star kad kažem da želim imati stoljeće, ali nije ništa kao da mislim da bih trebao reći Nintendo Mario ništa slično. Ni približno tako zabavno, a nema dovoljno uputa o tome kako ga igrati. Tako da ne bih preporučio, oprosti
Propala igra
Teško je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!▪▪ ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
Izgubljeno vrijeme
Može li netko predložiti kako proći razinu 3 u zoni 6
baš je kao moja igra novi super mario bros 2 i prešao sam jarak u 7-5 i još uvijek ima reklamu, ali u ovoj igri ima više emina kao što su para troopas bob-oms buzzy bettles i pirane biljke, ali još uvijek je mogu proći sve te emine hvala vama koji stvarate ovu igru
Ne mogu proći razinu 5 zone 6 Kako mogu pobijediti čudovište?
Obožavam ovu igru prekrasnu grafiku i sviđa mi se način na koji upravljate kontrolama
Postoji problem u zoni 10, razina 3
Od početka je bilo tako zabavno, ali na zimskim razinama dok sam igrao zaostajalo je i kada sam skočio na krov došla je nekakva snimka zaslona i kao da je bila nacrtana poput likova igre poput toliko različitih boja kornjača i drugih likova ja nisam mogao vidjeti ekran kao da nije pošteno znaš da bih mogao dati 5 zvjezdica, ali onda kada sam vidio ovu dramu, bilo mi je kao da mogu dati jednu zvjezdicu, molim te, riješi problem
Jgj
Teška je utakmica na
Loša grafika loša kontrola
Ova igra vas tjera da se zabavite🌹
Vrlo uzbudljivo za ovu igru
Kreće se samostalno
OK pa sam zavučen igrati na svom telefonu tijekom panna demicka Imam sve Mario igre Trebao mi je nešto drugačije ovo je to ovo je zabavno svako dijete svaka odrasla osoba imam 60 godina i volim to dobar posao, dečki, dobar posao na ovome Kako da napravim skok u zonama 7 razina 4 samo prođe 4 bloka u postolju za gume čini se da je greška u igri Ne možete skočiti iz srca, ako nekolicina dobije na blokiranom, ne možete dobiti od guma mislim da ima aglet