Post by tociguarunsa on Mar 9, 2022 15:56:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moonlight Sculptor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničeno zlato ▞▞▞
▞▞▞ Moonlight Sculptor 2022 version ▞▞▞
Ova igra ozbiljno treba bolji vodič za pomoć novim igračima. Automatska igra također treba preraditi jer neki od zadataka nisu vodili igrača u pravom smjeru, primijetit ćete kako igrač hoda prema zidu, a ne u pravom smjeru do misije. automatska igra u tamnici je pokvarena. Oni doslovno samo hodaju po istom mjestu i ne nalaze neprijatelje za borbu. automatska igra ne koristi automatski vještine. Morate ga ručno promijeniti u automatski.Ne postoji opcija da se smanji puno ppl da bi zaostajao
Ova igra je nevjerojatna, sviđa mi se kako ima toliko jedinstvenih i nevjerojatnih značajki, a kontrole su jednostavne i udobne prilikom igranja i nadam se da će dodati funkciju u kojoj možete birati koja čudovišta ćete napadati samo u auto-bitku. Budući da ima još mnogo stvari koje treba popraviti i poboljšati jer je upravo lansiran, još ga ne mogu ocijeniti s 5 zvjezdica, Nastavite tako dobro.
Predugo sam zapeo na naslovu igre
Super mljeveno. Sporo se učitava između karata i vrlo rijetko se ponovno povezuje ako se kartica ne učita dulje od ~20 sekundi. Predmeti višeg ranga su *izuzetno* skupi. Ne postoji trgovina od osobe do osobe. Zlato se sporo dolazi ako ste ftp, ali kitovi mogu kupiti zlato. Tržište uzima 30% sve zarade od prodaje. TRIDESET F@!$ING POSTO!! Tržište također ima polufiksne cijene za artikle i ne može se sve kupiti/prodati, poput rude visoke kvalitete (pa ako ste skupljač, neka vam je sa srećom).
Sviđale su mi se knjige, lijepo je to vidjeti u igrici. Nedostaju vam neke stvari, ne podižete opće vještine poput mačeva. Samo su neke stvari koje sam dobio nedostajale, ali pretpostavljam da ovako nešto nikada ne bi ispunilo očekivanja samo zato što želim puno
Ovo je moj novi broj poslane karte "Vaš zahtjev (1646177) je primljen i pregledava ga naše osoblje za podršku." I ovdje je moj broj ulaznice koji je poslan i na koji je odgovoreno, ali bez ikakvog rješenja "Vaš zahtjev (1639400) je ažuriran." Nemojte me tjerati da pošaljem još jednu kartu 🙏 Hvala
Zapravo stvarno uživam u tome. Nisam baš neki mobilni igrač, ali kada tražim RPG na svom telefonu, obično volim potražiti nešto s automatskom igrom što mogu bez pameti povećati razinu, ali i dalje imati potpunu kontrolu nad svojim inventarom i moja statistika vještina Volim što imam kontrolu nad statistikom svog karaktera i što ga mogu izgraditi, ali želim oklop i oružje odličnog sustava također je prilično cool, zapravo sam prilično impresioniran ovim vrlo preporučam
Sviđa mi se igra, no čini se da ovoj igri treba više stabilizacije poslužitelja i performansi. Telefon mi gori bez hladnjaka da igram ovu igru. Mnogi drugi također doživljavaju isto. Osim toga, igra brzo prazni bateriju. Uređaj: pocophone f2pro za koji mislim da ne bi trebao biti toliko zagrijan samo za ok vizual.
Sonic Dash 2: Sonic Boom Pelihalli dmjk
Volim ovu igru i želim nastaviti igrati, ali jednostavno nije moguće igrati ovu igru a da mi se baterija ne rastopi. Imam grafiku postavljenu na nisku, FPS na 15, a specijalni efekti su isključeni, ali baterija mog telefona je još uvijek prevruća da bih nastavila igrati. Morao sam staviti telefon u hladnjak da melje jednu razinu, a baterija mi se i dalje ispraznila jer je bila pregrijana. Vratit ću se možda za 3 godine jer programere nije briga hoće li njihova igra oštetiti uređaje igrača.
tako je dobar, samo bih želio biti više vodiča o tome kako raditi stvari poput pripitomljavanja. I volio bih da postoji hitni popravak za cenzuru u ovoj igri, ne mogu imati pravi razgovor s nekim bez **** između. Ako postoji filter vulgarnosti, također bi mogao funkcionirati. Osim toga, igra je super dobra
Svidjela mi se ova igra i nastavit ću je igrati, ali imam problema s ulaskom u igru zbog previše igrača prikazanih na ekranu. Već koristim najnižu kvalitetu grafike na postavci, ali još uvijek ništa ne radi. Nije kriv programer, samo moj uređaj nije bio dovoljno dobar, ali bih volio da programer može učiniti dostupnom postavku "drugi igrač koji će biti prikazan" kako bih mogao nastaviti igrati igru. Nadao sam se da će ova postavka biti dostupna u budućim ažuriranjima.
Previše bugova. Ponekad je potrebno nekoliko puta isključiti aplikacije u drugoj da biste se povezali s igrom.
Ako se isti račun svih znakova trofeji/zbirke mogu povezati jedni s drugima, bit će super. Cfm 10/10 zvjezdica i više ppl se vraćaju za ovu igru. Baš kao i maplestory, svi trofeji i vještine dijele se/povezane.
zašto ne mogu igrati ovu igru? samo je preuzmite s google playa... ova igra nije dostupna u vašoj zemlji...
Stvarno bih želio ovoj igri dati recenziju s 5 zvjezdica jer stvarno volim priče o čuvarima i znam da će ovo biti zabavna igra. Ali problem je što ne mogu igrati iako sam već završio krpanje datoteka i stvorio svoj prvi lik jer se igra jednostavno ruši nakon ulaska u svijet. Nadam se da biste mogli riješiti ovaj problem kako bih ga mogao početi igrati i sigurno ću mu dati recenziju s 5 zvjezdica ako budem u mogućnosti igrati. uzdah.....
Bilo bi bolje da nema auto. Ali volim izgled igre, pozadinski zvuk, likove. Nadam se da će se kašnjenje u liniji poboljšati. Više značajki i želim upoznati većinu azijskih igrača. Sretno ✨
Nevjerojatno osim za zaostajanje.
Moonlight Sculptor Lomu spēles djca
Sjajna igra. Podsjeća me na neke igre stare generacije koje sam igrao kao dijete.. jedini problem na koji sam naišao je... Igra kaže da šalje stavke u moj poštanski sandučić. I dobivam obavijest za artikle. Ali kad otvorim svoju poštu da prikupim predmete. Oni nisu tamo
Edit: Da i dalje isto. još uvijek zaglavio nakon završetka dijela treninga. Napravio novi račun na drugom poslužitelju, mislio sam da radi ali opet. Još uvijek zaglavio. Imam dobru internet vezu. Ako je to moj telefon, onda idk jer bih mogao igrati druge igre s boljom grafikom i više fps-a. Čovječe, stvarno volim roman, ali kvragu. Stvarno se ne može igrati.Staviću ga više od jedan, ali još uvijek tužno jer je kriva igra ili moj telefon (najvjerojatnije ne, ali idk).
Zabavna igra za prvih 100-150 razina, brzo se smanjuje nakon 200, provodit ćete većinu svog vremena samo ostavljajući je da radi doslovno cijeli dan i noć za oskudne dobitke - za sve je potrebno tone strunjača, uz užasan pad stopa, a trgovina gotovinom je 100% p2w, prodaje opremu izravno uz uobičajena pojačanja, kućne ljubimce itd.Ako volite MMO igre iz sredine 2000-ih, pokušajte s ovim, ali nemojte trošiti i očekivati da ćete pogoditi mnogo zidova koje ni novac neće popraviti.
Prije nekog vremena pročitao sam prijevod romana na kojem se temelji ova igra i svidio mi se. To je razlog zašto sam odlučio isprobati ovu igru i vrlo je vjerna romanu Zabavna, ali jako orijentirana na grind
Najsporije lansiranje ikada. Morao sam zatvoriti i ponovo pokrenuti igru više puta jer se stalno smrzavala, a nije čak ni pokrenula ažuriranje resursa. Upravo sam večeras instalirao igru i ostao sam razočaran. Žao mi je, ali nema zvjezdica.
Moonlight Sculptor Igranje vlog myut
Moj prijatelj se ne može prijaviti, piše da je veza nestabilna. Dat ću 5 zvjezdica kada se taj problem riješi. Jer mi se sviđa igra
Toliko zaostaje i toliko dugo traje da se učita jedini put kada sam konačno ušao u aplikaciju moja odjeća nije bila ni lik koji sam odabrao i trošim toliko vremena da se učita da je trajalo zauvijek da bih radije igrao drugu igru nego ovo, ali osim toga to je prilično zabavna igra
Bruh, ne mogu ni igrati jer se stalno smrzava.
Ne mogu ga čak ni natjerati da se učita pored zaslona kipara na mjesečini, onda se čini da se ništa ne događa popravi ili ukloni igru, to je šala ili prijevara nešto
Igra je bila dobra sve dok nisam pokušao otići u Livias, igra se ruši svaki put kad pokušam ući. I ne samo to, također moram čekati taj jako dugi ekran za učitavanje samo da igram igru. Svaki put kada unesete drugu kartu, morat ćete čekati gotovo 1-2 minute.
Vau😯😯😯😯😯😯😯😀😀😀😀😀😀
Moonlight Sculptor როლური თამაშები tigl
Do sada tako dobar iv je dobio par sati u njemu astuly ima priču i kada isključite auto napad, osjeća se prilično dobro. Što se tiče recenzije s jednom zvjezdicom, imao sam taj problem, upravo sam ga ponovno instalirao i bilo je dobro, još uvijek nisam probao pvp, ali čini se da znam da bi moglo biti dobro
Ovo je zabavna igra. Za manhwu sam saznao tek nakon što sam igrao igru i još uvijek sam uživao u njoj. Ipak je nov pa ima nekoliko bugova. Kao kodeks koji se ne registrira i zaostaje tijekom borbe. Također se čini da je većina cehova napuštena i želim završiti zadatak pa sam na kraju sam kreirao jedan jer se ne mogu pridružiti nijednom. Resurse ili plijen teško je dobiti čak i uz pojačanje, iako je to više smetnja nego prepreka
Uglavnom je jako dobro, ali treba i puno promjena kao što je cenzura nekih normalnih riječi, jako je teško razgovarati u globalnom chatu poslužitelja. Dio u kojem ima previše agro vještina za ratnika Mislim, shvaćam da ratnik može biti štit od mesa, ali ne mora svaka vještina imati aggro to me stvarno nervira. Na PvP-u poput melee klasa se uparuje s klasom ranga. Povećanje dometa u PvP-u što je neugodno i mnogi drugi popravci nadamo se da ćete dobiti više povratnih informacija u igri.
volim ovu vrstu igre. auto također od velike pomoći. super grind igra koja zahtijeva od vas 1x24 sata da igrate ako želite bogate itd. ali bug mi se ne sviđa, čudovište može nevidljivo, animacija vještina nije prikazana, ribolov se može zaustaviti dok auto afk itd. čini se da je dev samo briga kako prodati stvari za dobivanje novca, a ne obraćanje pozornosti na greške u igri.
Igra je dobra.. sviđaš mi se što se nije temeljila na cp-u kao ostale igre.. ali.. samo mali popravak za vrijeme bacanja vještina i normalnih napada. Doživljavam određeno kašnjenje.. i učitavanje ako se teleportirate..
Bilo bi zabavno da 1.Nisam stalno dobivao probleme s vezom (moj wifi je jak i nemam taj problem s drugima). Loša stvar je što možete vidjeti kako se svi ostali normalno kreću, ali ne možete učiniti ništa kako biste vidjeli da ste povezani. A onda kad kaže "vrati se na prijavu" ne. Vaš zaslon ostaje kao što je i s "povezivanjem" koje ne radi ništa 2, Također, potrebno mi je više od 15 pokušaja samo da se prijavim jer jednostavno postaje crn nakon logotipa. Isprobao sam "zaobilazno rješenje" na njihovoj stranici, ali nakon 1 sata čekanja skočni prozor se i dalje ne pojavljuje. 3. Nema načina da promijenite kanal i ulazak u grad je užasno zaostao. 4. Pretjerano igranje za pobjedu. Ako imate gotovinu, postoji mnogo pojačanja koje možete kupiti za pretjeranu prednost u odnosu na FTP ili igrače s povremenim plaćanjem.
Za sada dajem samo 3 zvjezdice zbog nekoliko problema koje imam. Općenito, ova igra je nevjerojatna i sviđa mi se, ali postoje neki stvarno pokvareni koncepti u ovoj igri. Jezični filtar je pokvaren, ne možete ni upisati naziv igre u chat, a da ne blokira polovicu igre. Za izradu materijala čak i za predmete na razini 1 potrebni su dani za farmu, što izradu čini prilično besmislenom, ima još puno toga, ali nemam riječi. Definitivno moraju popraviti neke stvari u ovoj igrici.
Ne mogu ni ući u igru, stalno govori da se ne može spojiti na server.
Najbolja igra ikada. Može u potpunosti uživati u sadržaju bez trošenja niti centa
OK 1 zvjezdica jer je i ja malo kriv, kupi hej, u moju obranu, gotovo svaka mobilna igra trenira svoje igrače da kliknu na crvenu točku. Ovo nazivam dizajnom igara, sigurno možete reći da ste prvo trebali pročitati prije nego što kliknete. Ali ovo je mobilna igra, igramo je u pokretu i ne mogu pročitati sve što se pojavljuje svakih 5 minuta. A tu crvenu točku je super neugodno vidjeti i moram nešto poduzeti po tom pitanju. Pročitao sam neke interakcije char s npc-om jer je ponekad smiješno.
Moonlight Sculptor Igranje vlog myut
Osim uobičajene zamorne MMORPG-ove smicalice, jedina spasonosna milost Moonlight Scultora su njegovi vizuali. Iako da, nije najbolji na mobitelu, može se spasiti. No, kao i obično, MMORPG brušenje je bolno dosadno. A ovaj ne pomaže ništa poboljšati ili promijeniti. Što je razočaravajuće, budući da je Guardian Tales bila tako jedinstvena igra.
Igra je u redu, ništa spektakularno, ali ono što me stvarno nervira je što preuzimam prijavu na igru i tražim da preuzmem 2,46 GB. Ako nemam mjesta na telefonu, to je samo iritantno.
Isprva se igra nije učitala, a onda sam se uspio uspješno prijaviti samo da vidim da igra kasni i da se potpuno ne može igrati, čak sam promijenio broj kadrova na 15 što sam kasnije vidio značajno poboljšanje što mi je čudno jer Naviknuo sam igrati 30 igrica s brzinom kadrova, imo to grafika zabrlja igru.
Toliko želim igrati ovu igru, ali uvijek se zaglavio u naslovu igre. Čekao sam kao 2 sata i dalje se ne pomakne malo, popravite ovo, učinite brzim učitavanje igre! Stvarno želim igrati ovu igru.
Prijatelj će samo nasumično prestati skupljati plijen čak i s aktivnim buff-om henchmen, morate zamijeniti prijatelje da bi ponovno radio što ne radi uvijek ili promijenite postavke automatskog loot-a isključeno i uključeno ili zatim pokupite postavke smeća isključeno i uključeno i opet ovo ne funkcionira uvijek, ostavljajući me s prijateljem koji odbija išta prikupiti
Moonlight Sculptor Rol Oyunu plwo
Ideja: učinite tako da se skrivene tamnice pojavljuju u bilo kojem trenutku bilo gdje na karti. Neka se pronađu oko 2 tamnice tjedno. Napravite tako da prva osoba koja ga pronađe dobije titulu. Učinite to tako da prva osoba dobije predmet koji je 1/1 u igri. Ostavite ga otvorenu 3 dana kako bi i drugi ljudi također mogli ući u tamnicu i također imali priliku dobiti dobar plijen, ali ne tako dobar kao prvi osoba. Moja ideja, programeri pogledajte ovo. Bilo bi jako zabavno
Pozdrav, postoje neke greške i potrebno ih je popraviti. Prije je bilo nekih kašnjenja, a sada se ne mogu prijaviti u igru preko Facebooka. Molim vas pomozite jer se svi moji avatari i plaćena oprema rade putem Facebooka. Ozbiljno ne želim gubiti vrijeme na igranje i trošenje novca prijavom na Google ili Twitter. Hvala ti i volim igru. Ispravite ovo što je prije moguće.