(Android/iOS) Stacky Bird: Fun Egg Dash Game ενεργοποιήστε την κατάσταση vip
Mar 9, 2022 16:09:09 GMT -5
Post by tociguarunsa on Mar 9, 2022 16:09:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε την κατάσταση vip ▞▞▞
▞▞▞ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game 2022 version ▞▞▞
🌈🌈🌈
Είναι ένα καλό παιχνίδι που το είχα στο παλιό μου τηλέφωνο, απλώς οι διαφημίσεις μου έδειχναν ότι μου αρέσει το παιχνίδι.
Αυτό είναι το καλύτερο ικανοποιητικό παιχνίδι όλων των εποχών....Το λάτρεψα σε αυτό κάθε 6 και 5 επίπεδα υπάρχει ένα επίπεδο νύχτας και μπόνους.. πρέπει να το κατεβάσετε .....πρέπει επίσης να υπάρχουν πολύ λιγότερα mb.. 😂😄Ξέρω ότι πρώτα βλέπεις μόνο τα mb οποιωνδήποτε παιχνιδιών...κι εγώ τόσο ανανεώσιμο😂😂😵🤭😄
Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό 😍😘😶🤔🤔💞💖💗
Δίνω σε αυτό το παιχνίδι μια βαθμολογία 4 αστέρων, επειδή υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις κάθε φορά που προσπαθώ να πάω απλώς σε άλλο επίπεδο, με οδηγεί σε άλλη διαφήμιση, οπότε για 5 αστέρια, διορθώστε το.
Λοιπόν δεν κολλάει καθόλου είναι καλή εφαρμογή δεν πρέπει να έχεις πολλά megabyte για να τις κατεβάσεις και δεν χρειάζεται να σκεφτείς για να τις κατεβάσεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο παιχνίδι είναι πολύ ωραίο όποιος έχει ιντερνετ και megabyte μπορεί να την κατεβάσει αυτή την εφαρμογή δεν θέλει δικαίωμα του και αξίζει πολλά αυτή η εφαρμογή❤️🧡💛💚💙💜🖤🏆🏆🏆
Δεν είναι πολύ καλό να παίζεις 😊
είναι ωραίο
καθυστερημένος
Stacky Bird: ハイパーカジュアルフライングバーディーゲーム ミニゲーム tcpf
OMG αυτό το παιχνίδι είναι με espector respcy
Το παιχνίδι stacky bird είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, απλώς το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις
Είναι διασκεδαστικό μερικές φορές
υπέροχο παιχνίδι
Λατρεύω το παιχνίδι αλλά για οποιεσδήποτε διαφημίσεις
Τόσο ικανοποιημένο παιχνίδι
Είναι καταπληκτικό, είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται widi και είναι τόσο διασκεδαστικό που το πήρα χθες και μπορώ να παίζω για ώρες και ώρες 👍👍👍👍👍😊😆☺⏰
Ενταξη καλο ειναι για να περνας την ωρα σου
Είναι εντάξει
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και εφικτό, τόσο χαριτωμένο επίσης μου αρέσει το stacky bird Το παίζω κάθε φορά όταν βαριέμαι, κάνω επίσης βίντεο στο YouTube παίζοντας stacky bird
Δεν μου άρεσε καθόλου γιατί είναι αντίγραφο του άλλου στοιβαγμένου πουλιού
Κανόνας
Trash, edit, λυπάμαι λίγο σκληρά γι' αυτό, αυτό το παιχνίδι δεν πήγε τόσο καλά, αλλά είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι, το λατρεύω!
🐤🐤🐤🐤😄😄😄τελιο
Το Stacky bird 🐦 είναι καταπληκτικό αν και υπάρχουν πολλές προσθήκες αλλά αξίζει τον κόπο γιατί πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ!!!!
Οκ 😂😂😂👍👍👍
Unmaze Macəra btk
είναι τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι απλά υπέροχο
Δεν πειράζει το παιχνίδι ήταν τόσο διασκεδαστικό, αλλά όταν το βάλετε τελευταίο στο τηλέφωνό σας μπορώ να το διαγράψω αλλά το έκανα διαγράψτε το
Είναι παρα πολυ όρεο
Τέλια
Πολύ εντάξει καλό παιχνίδι για να έρθουμε και να παίξουμε Το κατάλαβα μετά το σχολείο sooooooooo 10/10
Ξέρω ότι το έχει ήδη αναθεωρήσει, αλλά έφτασα στο επίπεδο 60 και ξανάρχισε όλο μου το παιχνίδι.
Πολύ ωραία εφαρμογή, της έδωσα 4 αστέρια γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα, θα ήταν μια φανταστική εφαρμογή με λιγότερες προσθήκες, γι' αυτό προσπαθήστε να διορθώσετε
Κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι αποσυνδέεται 😭😭😡😡😡😡
ΟΧΙ ΚΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Φίλε οι διαφημίσεις
Είναι διασκεδαστικό.. δεν έχει πολλά αν προσθέτει... καταναλώνει χρόνο... μου αρέσει να το παίζω για 2 ώρες strait... όπως σοβαρά, δεν θα μετανιώσετε που πήρατε αυτήν την εφαρμογή... ίδε αυτό δεν είναι ψεύτικα παρακαλώ πάρτε την εφαρμογή 😁😁😁😁
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι! Το μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να παρακολουθείτε μια διαφήμιση κάθε φορά που τελειώνετε ένα επίπεδο, (Κάθε επίπεδο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα με 1 λεπτό το πολύ). Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε ένα AdBlock για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, αλλά αν είστε άτομο σαν εμένα που δεν του αρέσει να ξοδεύετε χρήματα, αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα.. (Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Διαδίκτυο). Εκτός από αυτό, αυτό το παιχνίδι είναι επικό, με πολλούς επικούς χαρακτήρες και προκλητικά επίπεδα, 10/10! 💜
👌 Το λατρεύω! αν θέλω να κάνεις περισσότερα θα σου πω#StaySafe #StayHome 😷👌
είναι τέλειο ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Προσθέτει πολλά :/
Τόσες πολλές διαφημίσεις είναι ακόμα διασκεδαστικές
Πραγματικά χαλαρό και διασκεδαστικό για παιχνίδι το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Για όλες τις ηλικίες και πολύ διασκεδαστικό. Το παίζω όταν βαριέμαι. Το μόνο πρόβλημα για μένα είναι ότι υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για παρακολούθηση, όταν προσπαθείτε να ξεκλειδώσετε τα skins σε τέτοια. Αλλά κατά τα άλλα αυτό είναι υπέροχο!